sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Nitro kisat on pulkassa

Niin siinä sitte kävi, ettei pyörää saatukaan kasattua ja ajot päättyi tältä osaa tähän. Mukana ollut varapytty olikin eri porauksella ja ankaran pohdinnan jälkeen jätkät tuli siihen tulokseen, että tyydytään tähän vaurioon eikä lähdetä hakemaan isompia ongelmia. Kyse kun ei kuitenkaan ole mistään pisteistä ajamisesta, niin parempi luovuttaa tässä vaiheessa. Harmittaahan se, mutta elämä on.
Tässä nyt sunnuntai aamupäivää vietetään pakaten kamoja ja odotellen mahdollisten ajojen alkamista. Mahdollisten sikäli, että eilinen ukonilma ensinnäkin katkaisi sähköt isolta alueelta myös rata-alueen ulkopuolella ja pääsi ilmeisesti tekemään myös tuhojaan ajanottolaitteistolle, joita nyt sitten tarkistellaan ja koitetaan korjata. Että saapa nähdä, kuinka käy. Jos jotain ajetaan,niin eiköhän me porukalla seurata vähän kisoja ja lähdetään sitte ajelemaan kotiinpäin.
Kiitos kaikille kannattajille, ystäville, tovereille, kisakumppaneille, sukulaisille ja muille, jotak olette olleet mukana joko paikan päällä tai kotona hengessä. Kuvia kisoista laitetaan galleriaan, kunhan päästään kotiin ja jatkoista kertoillaan sitten taas kun hommat etenee. P&P racing vaikenee, mutta vain Nitro Nationalsien osalta ;)

1 kommentti:

  1. Heli, Jussi, Leevi, Joona, Roosa ja Hanna3.7.2011 klo 12.10

    Oli hienoa katseltavaa lauantain ekassa lähdössä Alastaron helteessä. Ei muuta kuin kohti uusia kisoja!!! http://youtu.be/fmIBvoRgqQU

    VastaaPoista