torstai 21. heinäkuuta 2011

Tallissa tapahtuu

Vaikka blogissa on jo hetken ollut hiljaista on tallilla kuitenkin häärätty tiiviisti.
Kisojen jälkeen moottori purettiin ja tarkastettiin muiden mahdollisten vaurioiden varalta. Tarkastuksessa huomattiin, että molemmat männät olivat myös halki...
Uudet sylinterit on jo teetetty eräässä suomalaisessa koneistamossa kunnon materiaalia käyttäen, jotta ei toiste törmättäisi vastaaviin ongelmiin kuin EM-kisoissa. Matkassa oli myös reilusti hyvää tuuria, nimittäin jos sylinteri olisi revennyt hieman lisää olisi se varmasti lähtenyt taivaan tuuliin aiheuttaen tuhoa rungolle tai jopa kuskille.
Ariaksen laadukkaat (lue kalliit) männät ovat hajonneet männän helmaan jälkeenpäin asennettujen teflon nappien porauksista. Porauksen sijaintia kun hieman optimoidaan pitäisi myös mäntien ruveta kestämään.

Kaiken kaikkiaan EM-kisoista jäi hyvä fiilis, koska teimme heti pyörän kaikkien aikojen ennätyksen 7.38s. Perjantaina kytkin saavutti tiensä pään, joten jouduimme rakentamaan uuden kytkin setupin.

Samalla kun kytkin uusittiin siirryttiin käyttämään helpommin saatavilla olevia sinteri levyjä. Kiitokset näistä Asko Määtälle.

Löysimme jo tokassa lähössä hyvän setupin sintteri levyille ja ajoimme samalla pyörän kaikkien aikojen ennätyksen 60 jalan mittapisteellä, mutta siihenhän se moottori hajosikin... Joka tapauksessa huomattavasti parempi 60ft aika lupailee parannusta myös kokonaisajassa.
Englannin kielisellä selostuksella varustetut televisio lähetykset niin Alastaron, kuin myös muista  EM-kisoista löytyy täältä: http://www.speedgroup.eu/
Klikkaa vasammalla Web TV-shows ja valitse haluamasi osakilpailu.
Kilpuria käytiin esittelemässä, myös Vaasassa järjestettävissä RC-autojen MM-kisoissa. Olihan siinä sähköautoilla ajavilla ja niitä fanittavilla vähän ihmeteltävää.
Nyt sitten odotellaan Motoparkin SM-kilpailua ja toivotaan että Mr. Arias toimittaisi männät riittävän ajoissa, että pääsemme jatkamaan siitä mihinkä EM-kisoissa jäätiin.

-Roope-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti